Blue Mellow

Lees hier alles over ons review over Blue Mellow. We hebben de informatie van de fabrikant onderzocht en zelf de pillen getest.

Blue mellow erectiepillen

Wat is Blue Mellow?

Deze kleine blauwe tabletjes zullen weer een wilde man van je maken! Het zijn producten die je zonder aarzeling kunt bestellen. Voel de Siberische ginseng in je aderen en de 200 mg Tribulus Terrestris die tot aan de eikel door je aderen stroomt. Tribulus Terrestris is een van de beste potentie verhogende ingrediënten die vandaag beschikbaar zijn. Je mannelijke hormonen worden gestimuleerd en vaker geproduceerd. Je kunt je weer concentreren op het essentiële en je partner zal dit ook merken.

Review: Ingrediënten Blue Mellow

Cellulose (vulmiddel), 300 mg Siberische ginseng, 240 mg panax ginseng, 200 mg tribulus terrestris, 200 mg L-arganine, emulgator: E466, antiklontermiddel: E570, 50 mg damienblad, 50 mg sarsaparilla, 50 mg ashwaganda, 22ste week van zwangerschap.5 mg vitamine E (DL-aplha-tocoferylacetaat) (188% RDA*), 20 mg gingkgo biloba, antiklontermiddelen: E572, E551, emulgatoren: E464, E463, 10 mg zink (100% RDA*), 6 mg vitamine B (calcium D-pantothenaat) (100% RDA*), 1.8 mg vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) (129% RDA*), 1 mg koper (koper(II)sulfaat) (100% RDA*), 30 mg seleen (selenisch) (55% RDA*), glansmiddel: E903, kleuren: E171, E133. *RDA=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Hoe lang duurt het voordat Blue Mellow in werking treedt?

De fabrikant van het voedingssupplement wijst erop dat een potentieverhogend effect al na het innemen van slechts één tablet is aangetoond. Meestal na een wachttijd van een uur. Het effect moet dan gedurende 36 uur behouden blijven. Veel ervaringsrapporten van gebruikers geven echter aan dat het effect in een andere vorm begint. Het hangt er natuurlijk volledig van af hoe ernstig de erectieproblemen zijn. Enerzijds kunnen de potentieproblemen niet alleen worden opgelost door het voedingssupplement, anderzijds spelen ook de leefomstandigheden een belangrijke rol. Slechte voeding, negatieve stimulerende middelen zoals alcoholconsumptie of sigarettenrook en een gebrek aan beweging kunnen leiden tot een vermindering van het effect of pas na een langere periode van inslikken. Wie zo een bijkomend sneller effect wil bereiken, moet aandacht besteden aan een gezonde levenswijze in alle richtingen.

Review Blue Mellow: mijn ervaring

Of Blue Mellow mannen echt helpt om hun aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen te vergroten om vrouwen aan te trekken, is naar mijn mening zeer twijfelachtig. Ik heb zelf niets gemerkt na het slikken van de pillen. De slechte beoordeling op Amazone wijst erop dat Blue Mellow geen bijzonder effect heeft. De ervaringsrapporten, die op de homepage van de fabrikant te vinden zijn, werken daar allemaal positief. Opvallend hierbij is dat iedereen volledig enthousiast is over het product en het positieve effect van Blue Mellow bevestigt. Sommigen

melden hier dat ze binnen enkele weken zijn gemuteerd tot een echte “vrouwenfavoriet” vanwege het feromoonpreparaat. Velen melden ook een revolutionaire verandering in het seksleven. Een ander schrijft dat Blue Mellow een frisse wind in zijn huwelijksleven heeft doen waaien. De meeste reviews lijken ook zeer theatraal geschreven en overdreven. Geen van de testers of gebruikers gaf aan dat het preparaat niet het gewenste effect had en werd daarom teruggestuurd. Helaas was mijn ervaring anders en had het niet het gewenste resultaat bij mij.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.