BlueXtreme

Lees hier de review over BlueXtreme natuurlijke erectiepillen. Kom te weten wat voor product het is en wat de effecten zijn.

blueXtreme erectiepillen

Wat is BlueXtreme?

BlueXtreme kan een direct positief effect hebben op je seksuele prestaties. Neem één capsule van deze natuurlijke formule en je hebt in een half uur tijd een goede erectie. Met een selectie van bewezen en volledig natuurlijke Chinese kruiden. BlueXtreme werkt vrijwel onmiddellijk. Het kan je lichaam energie geven en de bloedtoevoer naar je penis verbeteren, zodat je een harde erectie krijgt en het uithoudingsvermogen hebt om meerdere keren in één nacht seks te hebben. Het effect kan tot 24 uur aanhouden.

BlueXtreme eigenschappen volgens de fabrikant:

  • Maximaliseert je seksuele prestaties
  • Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten
  • Werkt binnen een half uur
  • Verhoogt de mogelijkheid om meerdere keren seks te hebben, met slechts korte pauzes.
  • Het effect duurt tot 24 uur.
  • Geen schadelijke bijwerkingen

Ingrediënten

Cellulose 75 mg, Rhodiola sacra 60 mg, Cordyceps 30 mg, Radix ginseng 30 mg, Cynomorium songaricum 30 mg, Radix gentianae macrophyllae 30 mg, Flos Lonicerae japonicae 30 mg, Schisandrae chinensis 15 mg, Herba epimedii 15 mg, Polygonum multiflori 15 mg, Cortex cinnamomi 15 mg, Radix rehmania 15 mg, Radix scrophulariae 15 mg.

BlueXtreme dosering

Neem één capsule met een glas water ongeveer 30 minuten voor het gewenste effect, bij voorkeur op een lege maag. Je kunt ook meer dan één capsule innemen, maar dit is niet absoluut noodzakelijk. Neem niet meer dan twee capsules per week. Een toenemend gebruik leidt ertoe dat het lichaam gewend raakt aan de actieve bestanddelen, waardoor het effect kan worden verminderd.

Dit is een voedingssupplement en moet als zodanig worden gebruikt. Niet innemen bij vasculaire aandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes. Het effect hangt af van een aantal factoren zoals het lichaamsgewicht, het tijdstip van inname (voor of na de maaltijd) en je algemene stemming. Wij raden je ten zeerste aan de gebruiksaanwijzing te lezen en de aanbevolen doseringen niet te overschrijden.

Review BlueXtreme: mijn ervaring

Ik ben eigenlijk altijd echt sceptisch over zo’n capsule en eventuele wondermiddelen, maar ik heb ook deze pil geprobeerd. Gisteravond heb ik de pil gebruikt zoals in de beschrijving. Ik heb het een half uur voor de seks genomen en er gebeurde niets. Na een uur krijg ik wel zin in seks en kwam mijn erectie opgang. Al met al ben ik niet heel tevreden met de pillen.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.