CoolMann Potency Direct

Review CoolMann Potency Direct

We hebben CoolMann Potency Direct voor je getest en geven je hier een overzicht van onze resultaten. Leer ook meer over de ingrediënten en dosering.

Coolmann potency direct

Wat is CoolMann Potency Direct?

Eigenschappen:

CoolMann Potency Direct is een voedingssupplement dat de mannelijke seksuele prestaties op een natuurlijke manier verbetert. De unieke formule is gebaseerd op een mix van kruiden, vitaminen en mineralen en geeft het lichaam optimale ondersteuning. CoolMann Potency Direct heeft een positief effect op het libido, de erectie, het seksuele uithoudingsvermogen en de seksuele prestaties.

  • Ondersteunt seksuele prestaties
  • Ondersteunt het libido
  • Ondersteunt de erectie
  • Ondersteunt seksualiteit
  • Ondersteunt een gezonde energiebalans

CoolMann Potency Direct helpt om de seksuele prestaties op een natuurlijke manier te verbeteren. Deze unieke formule op basis van kruiden, vitaminen en mineralen zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam. CoolMann Potency Direct heeft een positief effect op het libido, de erectie, het uithoudingsvermogen en de seksuele prestaties. Dit product is een voedingssupplement en dus receptvrij. Inhoud 16 tabletten.

Review: Dosering CoolMann Potency Direct

Bij het gebruik van het product moet een bepaalde hoeveelheid tijd worden uitgetrokken om het lichaam de mogelijkheid te geven de ingrediënten te verwerken en ze om te zetten in lichaamseigen stoffen. Daarom worden er geen wonderbaarlijke resultaten beloofd.

1-2 tabletten is één dosering per dag. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van licht en buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten CoolMann Potency Direct

Maca (Lepidium meyenii), 116 mg Calcium (als calciumcarbonaat), 84 mg Catuaba (Erythroxylumcatuaba), 84 mg Muirapuama (Ptychopetalumolacoides), 1,68 mg L-arginine, 50 mg niacine (als nicotinamide) , 50 mg colanoot (Cola acuminata), 50 mg haver (Avenasativa), 50 mg brandnetel (Urtica dioica), 50 mg pompoenzaad, 40 mg cayennepeper (Capsicum annuum), 40 mg tribulus terrestris extract, 40 mg gember (Gingiber officinale), 34 mg Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolius), 34 mg Siberische ginseng (Eleutherococcus

senticosus), 34 mg Koreaanse ginseng (Panax ginseng), 34 mg Koreaanse ginseng (Panax ginseng), 34 mg sarsaparilla (Smilax aristolochiifolia), 20 mg cafeïne, 20 mg rundvleesextract, 10 mg zink.

Review CoolMann Potency Direct: mijn ervaring

Review CoolMann Potency zijn kleine capsules, die veel beloven en het dagelijks leven in de slaapkamer moeten opwarmen. Helaas kan het effect niet worden bevestigd door mijn test. Zelfs het werkingsmechanisme van de verschillende componenten kan nauwelijks aantoonbaar worden bevestigd. Het effect van de capsules is dus eerder gebaseerd op uitspraken van de fabrikant en het denkeffect van verschillende planten. Ik heb de pillen getest en geen verschil gemerkt. Hoe dan ook, iedereen moet zich een eigen mening vormen, want informatie is ambitieus en de “ervaringen” zijn zo uiteenlopend dat je niet weet wat je moet geloven

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.