Erectavit

We hebben het product Eretavit voor je getest en laten je graag onze bevindingen weten.

erectavit

Wat is Erectavit?

Erectavit Erection is een voedingssupplement voor mannen met een zeer hoge concentratie van actieve ingrediënten en combinatie, dat speciaal is ontwikkeld voor mannen die iets meer willen. Deze speciale ingrediënten kunnen meer kracht en passie geven tijdens een van de belangrijkste dingen ter wereld. Dit product is een voedingssupplement en dus receptvrij. Het doosje heeft een inhoud van 15 tabletten. Bij het gebruik van het product moet rekening worden gehouden met een bepaalde hoeveelheid tijd om het lichaam de mogelijkheid te geven de ingrediënten te verwerken en ze om te zetten in lichaamseigen stoffen. Daarom worden er geen wonderbaarlijke resultaten beloofd. Dit product is ontwikkeld en geproduceerd volgens nationale en internationale wetten. Het effect is afhankelijk van de algemene gezondheidstoestand van de gebruiker. Het is geen geneesmiddel.

Dosering

1-2 tabletten is één dosering per dag. Neem de tablet ongeveer 2 uur voor de seks in. De aanbevolen dagelijkse inname mag je niet overschrijden. Bewaar de tabletten op een koele, droge en licht beschermde plaats buiten het bereik van kinderen.

Ingredienten per tablet:

  • L-Arginine
  • Tribulus terrestris extract
  • Schizandra bessen extract
  • Lepidium meyenii (Maca) extract
  • Vitaminen B3 (niacine)
  • NE
  • Vitaminen B6 (pyridoxine HCI)

Review: Ervaring met Erectavit

We hebben Erectavit getest en het viel ons op dat je lang moet wachten voordat je iets voelt. Je moet de pillen twee uur van te voren innemen en dat maakt de seks natuurlijk minder spontaan. Het gevoel was niet heel intens, maar ik voelde me wel meer opgewonden. Na afloop van de seks kreeg ik geen last van bijwerkingen, maar het product heeft me niet erg overtuigt.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.