Gold Max Blue

Gold Max Blue is een natuurlijk potentieproduct op basis van verschillende planten, dat in Groot-Brittannië wordt geproduceerd. Uit de productbeschrijving blijkt dat het een bestseller is onder de vrij verkrijgbare potentieproducten. Het innemen van één capsule ongeveer een uur voor de geslachtsgemeenschap zou voldoende moeten zijn om een betere erectie, een algemeen gevoel van welzijn, meer seksueel en lichamelijk uithoudingsvermogen te krijgen en dat het testosteronniveau wordt verhoogd. We willen weten hoe goed het product echt helpt en daarom heeft ons testteam deze voorbereiding verzorgd.

Samenstelling Gold Max Blue

De samenstelling van Gold Max Blue kan een positief effect hebben op de potentie en het libido. Vooral ginseng wordt beschouwd als een allround talent en wordt in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt voor veel klachten, maar vooral ook voor problemen met de potentie.

Ingrediënten van Gold Max Blue

kaneel

…draagt bij aan een positieve koolhydraatstofwisseling en een verbeterde eiwitsynthese. Kaneel wordt al sinds de oudheid gebruikt als afrodisiacum. Destijds wist men al hoe men zijn libido kon verhogen met kaneel. Dus je doet het op een natuurlijke manier verhoogd, zelfs vandaag de dag nog. Hoewel kaneel al eeuwenlang bekend staat als een specerij, wordt het steeds vaker gebruikt in de natuurgeneeskunde.

Ginseng

…wordt gebruikt in veel voedingssupplementen tegen psychische en fysieke klachten. Daarnaast biedt een met ginseng verrijkt dieet een zekere bescherming tegen verschillende ziekten. Het helpt ook tegen slechte concentratie en slechte prestaties en kan worden gebruikt tegen overmatige stress, uitputting en vermoeidheid. Deze eigenschappen zijn ook voordelig in gevallen van potentiezwakte.

Dangshen

Dit is een klimplant uit de Codonopsis familie. Het is afkomstig uit Oost-Azië en wordt veel gebruikt in de Chinese geneeskunde. Bij een juiste inname regelt het de bloedcirculatie en de bloedcirculatie van de slagaders van het lichaam. Daarnaast ondersteunt deze plant het immuunsysteem, zodat men beter beschermd is tegen verschillende ziekten. Daarnaast reguleert het de productie van lichaamsvloeistoffen van sperma tot bloed. Het heeft daarom enkele positieve eigenschappen voor het menselijk lichaam.

Medicinale engelwortel is een van de schermbloemigen. Het wordt vertegenwoordigd in de volksgeneeskunde of de natuurgeneeskunde en wordt gebruikt tegen reumatische aandoeningen. Men moet er echter op wijzen dat grotere hoeveelheden van de etherische olie, gewonnen uit de plant, giftig kunnen zijn.

Review Gold Max Blue: mijn ervaring

Gold Max Blue heeft ons met een solide indruk achtergelaten als een natuurlijke seksuele versterker, die de symptomen van milde problemen met potentie kan verbeteren

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.