Libido Extreme

We hebben Libido Extreme voor je getest en je kunt hier onze bevindingen en meer informatie over het product lezen.

libido extreme

Wat is Libido Extreme?

Libido Extreme is een natuurlijk erectie stimulerend middel gemaakt van verschillende exotische kruiden en kan helpen om een langer durende erectie te bereiken. Libido Extreme is daarom geschikt voor iedereen die seksualiteit weer spannender wil maken. De natuurlijke seksuele versterker Libido Extreme bevat voornamelijk Tongkat Ali, een plant uit Maleisië, waarvan bekend is dat hij het seksuele uithoudingsvermogen verbetert. Het effect van Libido Extreme kan volgens de fabrikant enkele uren aanhouden en kan, naast het prestatie verhogende effect, ook een vitaliserende werking hebben.

Voor wie is Libido Extreme het meest geschikt?

Libido Extreme is ook ideaal voor oudere mannen, aangezien het testosterongehalte afneemt met de leeftijd. Natuurlijke erectiepillen zoals deze kunnen de productie van testosteron bevorderen. Dit kan zowel de libido als de spermaproductie stimuleren. Natuurlijke erectiepillen zoals Libido Extreme worden gemakkelijk door het lichaam verdragen en combineren het beste van de natuur.

Dosering Libido Extreme?

Neem 45 minuten voor de geslachtsgemeenschap 1 capsule in met veel water.

Libido Extreme bevat de volgende ingrediënten:

  • Muira Puama extract 200 mg
  • Maca Droog extract 50 mg
  • Zink 41mg.
  • Tribulus Terrestris 30 mg
  • Radix Ginseng 21 mg
  • Gelatine Capsules

Review Libido Extreme: mijn ervaring

In het begin was ik erg sceptisch, maar tegelijkertijd dacht ik dat ik weinig te verliezen had bij het testen van het product…. Het is immers een voedingssupplement en wordt daarom goed verdragen. Dus ik heb Libido extreme besteld. Onmiddellijk na 2 weken gebruiken kon ik verbeteringen opmerken, die heel snel gingen. Ondertussen voel ik me goed, het helpt en wordt goed verdragen.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.