Libido Jelly

Lees hier alles over mijn ervaring met Libido Jelly en de kenmerken van deze natuurlijke erectiepil.

Libido jelly

Wat is Libido Jelly?

Libido Jelly is een vloeibare natuurlijke erectiepil. De gelei wordt direct na inname door de maagwand genomen en aan de bloedbaan afgegeven, zodat het effect zich direct kan ontvouwen. Normaal gesproken moeten tabletten en capsules eerst worden afgebroken door het maagzuur en vervolgens uit elkaar vallen om door de maagwand te worden geabsorbeerd.

Natuurlijke ingrediënten in Libido Jelly

De ingrediënten zijn in de loop der jaren sterk verbeterd en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten is nu op zo’n hoog niveau. Daarom is Libido Jelly ontwikkeld na vele jaren, waarmee er een seksuele versterker is die voldoet aan de directe vraag van vandaag. Libido Jelly is een gepatenteerde formule, de gepatenteerde formule van Libido Jelly staat voor kwaliteit. We willen dat iedereen honderd procent zeker is van een goed product. Libido Jelly staat voor kwaliteit en is daarom gepatenteerd.

Gebruik van Libido Jelly

Libido Jelly is een vloeibare vorm van een potentiepil of erectie tablet. De ingrediënten die normaal in een droge en harde tablet of capsulevorm worden aangeboden, worden nu in opgeloste vorm aan onze gel toegevoegd. Omdat de ingrediënten al zijn opgelost, worden ze gemakkelijker opgenomen in de slijmvliezen van de maagwand.

Review: Dosering

Neem een gelei een paar minuten voor de geslachtsgemeenschap. Open de Libido Jelly verpakking en zuig de gel direct uit de verpakking in je mond en slik de gehele inhoud van de verpakking in. De aanbevolen dosering niet overschrijden. De smaak is heerlijk aangenaam en fruitig. JE kunt de gelei ook mengen in een glas water. Goed roeren en drinken. Alcohol heeft geen negatieve invloed op het effect van Libido Jelly. Wij raden je echter aan om met de massa te drinken.

Libido Jelly is een kruidenpreparaat

Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Donker, afgesloten, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Overmatige consumptie van Libido Jelly kan een laxerende werking hebben. Libido Jelly bevat geen suiker.

Review: ingredienten

Maltitolsiroop (E965), Glycerol (E422) E466, Water, 5mg Ginkgo Biloba-extract, 5mg Muira Puama-extract, 5mg Maca-extract, 1,1mg (= 0,1% ADH*) Calcium (als monocalciumcitraat), Aroma, conserveermiddelen: E215, E217, E219, E219, kleurstoffen: E102, E128.

Review Vitaerect: mijn ervaring

Dit middel had een goed effect bij mij. Ik werd snel opgewonden en mijn erectie was harder. Deze middelen bevorderen alleen een erectie als je opgewonden bent en seks wilt hebben. Wanneer je opgewonden bent, zorgen dit middel ervoor dat de gladde spiercellen in de penis langer ontspannen, wat een erectie bevordert. Dit helpt de erectie om goed seks te hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlies van de controle over de erectie wanneer deze verdwijnt. Toen ik niet meer opgewonden was, nam mijn erectie gewoon weer af.

Bekijk Libido Jelly op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 5

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.