Libido performa

Verhoog je erectie met Libido Performa Capsules. Ze helpen de bloedtoevoer naar de penis te stimuleren, wat resulteert in een hardere erectie. Deze capsules helpen je op natuurlijke wijze helpen om een duurzame erectie terug te krijgen, althans dat zegt de fabrikant. Werkt het echt? Ik heb het voor je getest.

libido performa

Wat is Libido performa?

Verbeter je erectie met Libido Performa Capsules. De capsules stimuleren de bloedcirculatie in je penis, waardoor je erectie langer aanhoudt en je penis gevoeliger wordt. Neem 1 capsule met voldoende water ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 capsules per dag.

Libido Performa review: Ingrediënten

Met dit plant- en aminozuursupplement geniet je van stevige erecties en een gelijktijdige stimulatie van je libido. Deze tabletten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De specifieke samenstelling van deze tabletten helpt ook om de bloedtoevoer naar de penis te stimuleren. Door de onderstaande ingrediënten werkt Libido performa door het verhogen van de doorbloeding, het verbeteren van het algemene welzijn, de prestaties en het libido. Met name L-arginine zou al lang een prestatie verhogend effect hebben, en daarom wordt het ook door wedstrijdsporters gebruikt. Het natuurlijke proces van een erectie wordt geregenereerd door de toevoer van stikstofmonoxiden.

Libido performa is geschikt voor mannen met seksuele disfunctie en helpt hen om weer meer seks te hebben en hun seksleven spannender te maken. Om te genieten van alle voordelen van Libido Performa, volg je de gebruiksaanwijzing. Deze tabletten zijn hermetisch verpakt om de versheid en doeltreffendheid te behouden.

Libido Performa: Kenmerken

  • Bevorderen van betere erecties
  • Stimuleert de bloedcirculatie van de penis
  • Gemaakt in Europa

Review dosering

Neem 1 capsule met veel water ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 capsules per dag. Inhoud: 5 pillen

Ingrediënten:

  • Kruidenextracten
  • MCC
  • Aminozuur
  • vrijgavemiddel (magnesiumstearaat)
  • kleurstof (glanzend blauw FCF/voedsel blauw 2, titaandioxide)

Review Libido performa: mijn ervaring

Het product werkte bij mij heel goed, mijn erectie werd harder en ik kon het langer volhouden in bed. Ik heb geen bijwerkingen zoals hoofdpijn gekregen na het gebruik.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 3.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.