Libidoforte

Libidoforte is een natuurlijke seksuele versterker geïnspireerd door de helende kunsten van Azië en bevat daarom veel kruiden die in Aziatische landen al duizenden jaren een reputatie hebben voor het bevorderen van de seksuele energie van mannen. Het is een natuurlijke seksuele versterker die uitsluitend op basis van kruidenextracten wordt gemaakt en wordt daarom veel beter verdragen dan zijn chemische concurrenten. Libidoforte kan de seksuele energie verbeteren en een erectie gemakkelijker maken. Een ander positief effect is een mogelijke toename van het libido. Om dit te testen hebben we de pillen zelf gebruikt.

Wat is Libidoforte?

De wortels van Libidoforte liggen in het oude China. Een voorloper van dit product werd honderden jaren geleden in China gebruikt. Vooral keizers en andere hoogwaardigheidsbekleders waren overtuigd van de potentieverhogende werking en de combinatie van verschillende medicinale kruiden. Het liefdesspel was in die tijd ook een zeer belangrijke bezigheid en genot van mannen, die een bijzonder lange en hoge seksuele efficiëntie hadden. Om hun reputatie te verbeteren, aten ze grote hoeveelheden planten en kruiden die hun prestaties verbeteren. In die tijd was het gebruikelijk om van deze planten en kruiden een sterke thee te maken en deze een paar weken lang meerdere malen per dag te drinken. Het gewenste stimulerende effect kwam dan op het juiste moment. Deze oude formule werd enkele jaren geleden herontdekt door Aziatische voedselexperts. Deze experts deelden hun kennis van planten en kruiden met collega’s uit het Westen, en met hun kennis van de laatste wetenschappelijke bevindingen was het mogelijk om het grote kruidenmengsel terug te brengen tot slechts één capsule: Libidoforte!

Review: Werking Libidoforte

Libidoforte bestaat onder andere uit Suo Yang, een plant die al meer dan duizend jaar in China groeit. De natuurlijke potentieversterker komt vooral voor in de bergachtige delen van de Chinese woestijn en is daarom moeilijk te oogsten. De plant voelt zich ook het meest thuis bij koude temperaturen tot -20 graden Celsius. Veel legenden zeggen dat de meest effectieve planten worden geoogst op het moment van de winterzonnewende, d.w.z. op de koudste dag van het jaar. Het is dan ook geen wonder dat deze seksuele versterker voor mannen een heel bijzondere betekenis heeft in de traditionele Chinese genezingskunst en zelfs lange tijd werd beschouwd als een elixer van de eeuwige jeugd.

Dosering Libidoforte

Neem één capsule 1-2 uur voor seksuele activiteit. Neem niet meer dan 1 capsule binnen 24 uur. Lees altijd de bijsluiter voor gebruik.

Ingrediënten

 • Cynomorium Songaricum 114 mg
 • Cistanche 30 mg
 • Atractyloden Macrophalia 24 mg
 • Rhemania Glutinosa 24 mg
 • Cinnamomum Cassia 21 mg
 • Panax Ginseng 21 mg
 • Polygonati Odoratum 18 mg
 • Veelhoekig Multiflorum 18 mg 18 mg
 • Shisandra Chinensis 15 mg
 • Scophularia Ningpoensis 15 mg
 • Magnesiumsteraat 10mg

Review Libidoforte: Mijn ervaring

Deze populaire natuurlijke seksuele versterker Libidoforte bestaat uit een Chinees kruidenmengsel, dat een intensief effect kan hebben op de seksuele sensatie van de man. Na de inname kreeg ik een sterke erectie en het had een positieve invloed op het verkrijgen, versterken en behouden van mijn erectie. Ik merkte dat de bloedtoevoer naar de penis positief werd beïnvloed. Top dus

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.