Libidostrong

Libidostrong is ontwikkeld voor betere mannelijke prestaties. Blik met 10 pillen. Review Libidostrong is al vele jaren een erkende seksuele booster. De formule is gebaseerd op kruidenproducten en bevordert een sterkere erectie. Bovendien versterkt het product het plezier en de seksuele opwinding van mannen en vrouwen.

libido strong

Wat is Libidostrong?

De unieke formule van Libido Power bevordert de doorbloeding van de geslachtsorganen. Een gevoel van warmte ontwikkelt zich en seksuele opwinding neemt toe. Bovendien helpt het product de man om een harde erectie te krijgen, heeft het een positieve invloed op de stimulatie van de erogene zones van de vrouw en leidt het tot een hoge gevoeligheid van de clitoris en de G-spot. Libido Power heeft een zeer lange werkingsduur (tot 5 uur). Het is een van de meest bekroonde producten voor seksuele stimulatie die onder andere door veel pornosterren wordt gebruikt.

Dosering

Neem een tot twee pillen, ten minste 45 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Overschrijd de aangegeven maximale dosering van twee pillen niet binnen 24 uur. Libido Power wordt geabsorbeerd door de slijmvliezen van de maag, dus de maag moet niet te vol zijn bij het innemen ervan. Niet gebruiken als je een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, nier- of prostaataandoeningen heeft of als je diabetes heeft. Niet combineren met andere geneesmiddelen, MAO-remmers (monoamine oxidase) of andere seksuele stimulatieproducten.

Review Libidostrong

Een romantische time-out in het hotel, is goed om iets nieuws uit te proberen. Ik heb de pillen geprobeerd. Het is een echte genotsverbeteraar voor hem en haar en wordt ook zeer goed verdragen voor een langere consumptie. De handeling wordt intenser en de potentie neemt toe afhankelijk van de dosering. Ik ben zeer verbaasd dat dit product zo goed werkt. In het begin was ik sceptisch, maar nu ben ik zeer enthousiast. Als je de juiste partner hebt en iets nieuws wilt proberen, dan is het geweldig.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.