Potenz

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Potenz vindt zijn oorsprong in het extract van de Aloë Vera plant, die al eeuwenlang door Zuid-Amerikaanse inboorlingen wordt gebruikt en het liefdesleven positief moet stimuleren. Aloë vera is een echte wonderplant.

Wat is Potenz?

Potenz zijn sterk werkende pillen, die gemaakt zijn van hoogwaardige aloë vera en yamswortel. Deze planten uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika staan erom bekend dat ze seksueel verlangen stimuleren en het orgasme intensiveren. Vooral de yamswortel is al jaren een populair middel om erecties te bevorderen en te stabiliseren.

Indien het product regelmatig wordt gebruikt, moet een periode van ongeveer 2-4 weken worden voorzien om het lichaam de gelegenheid te geven de ingrediënten te verwerken en ze om te zetten in eigen stoffen. Daarom worden er geen wonderbaarlijke resultaten beloofd.

Ingrediënten Potenz

Lactose, microkristallijne cellulose, gelatine, ascorbinezuur, mct uit plantaardige olie, aloë vera concentraat, maltose dextrose. Gedetailleerde informatie vind je op de verpakking.

Dosering Potenz

Neem 3-4 tabletten per dag. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van licht en buiten het bereik van kinderen.

Review Potenz: mijn ervaring

Aangezien dit voedingssupplement een natuurlijke variant van potentieverhoging is met nauwelijks bijwerkingen, is het een van de grootste voordelen van het product. Bovendien kunnen ze gemakkelijk via de online shop van de fabrikant worden besteld en is een bezoek aan de arts niet nodig.

Naast het positieve effect op de potentie hebben de ingrediënten bij mij ook een prestatie verhogend effect gehad. Door de ingeperkte vitaminen en mineralen kon ik het langer volhouden. In directe vergelijking met andere seksuele versterkers is de prijs-kwaliteitverhouding van dit voedingssupplement ook goed. Andere producten zijn aanzienlijk duurder in aanschaf en kunnen minder gezonde ingrediënten bevatten. Je hebt soms ook een beetje geduld nodig, totdat het gewenste effect volledig optreedt.

Ga naar de website van Potenz

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.