Sensamax

Sensamax is een 100% natuurlijke seksuele versterker. De speciale formule zorgt ervoor dat je erectie langer en harder is. Op deze manier duurt het liefdesspel veel langer en kun je er samen met je partner ten volle van genieten. De pillen zijn nogal “zacht”, zo blijkt uit talrijke reviews. Maar de bloedcirculatie is verbeterd en je kunt dus langer vrijen. Door tal van online rapporten werd ik nieuwsgierig en wilde ik mijn eigen ervaring opdoen – daarom heb ik besloten om Sensamax te kopen voor testdoeleinden. Ik heb het product al getest – wat er uit is gekomen, lees je hier.

sensamax

Wat is Sensamax?

Laten we komen tot wat Sensamax ons zou moeten brengen. Ik heb hier de informatie ingevoerd die te vinden is op de fabrikantenpagina. Ik zou zelf niet op basis van de ingrediënten hebben gezegd dat het echt brengt wat er is beloofd. Het volgende wordt beloofd:

  • Stimulerend effect & beter libido
  • Sterkere en langere erecties
  • Meer uithoudingsvermogen in bed & betere bloedcirculatie

Interessant is hier het volgende – de fabrikant zegt niet dat Sensamax zeker werkt. Het wordt in elk punt met speciale zorg uitgesproken, omdat Sensamax niet meer uithoudingsvermogen in bed biedt, maar de kans neemt toe dat je langer in bed kunt blijven liggen. De fabrikant praat dus zeer zorgvuldig over zijn eigen product.

Dosering van Sensamax

Sensamax wordt niet regelmatig ingenomen, het moet 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Het wordt afgeraden om 2 tabletten tegelijk in te nemen. Als je vindt dat het effect te sterk is, neem dan de volgende keer een halve capsule. Ik vraag me gewoon af hoe het zou moeten werken? Sensamax wordt verkocht als een capsuleproduct en niet als een tablet. Dus hoe moet de capsule precies worden verdeeld? Ik vermoed dat dit slechts een verklaring is om de potentiële koper duidelijk te maken dat het een bijzonder effectief geneesmiddel is. Het is onwaarschijnlijk dat de lage dosis, natuurlijke ingrediënten een bijzonder sterke werking hebben.

Review Sensamax: mijn ervaring

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo overtuigd ben van Sensamax. Het moet ongeveer 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen en dan 48 uur effectief zijn. Ik ben niet iemand die het effect van placebo alleen maar voelt door erin te geloven – ik heb een heel goed lichaamsgevoel. Helaas waren de effecten voor mij volledig verdwenen. Ik voelde geen verbetering in mijn libido, noch verbeterde de kwaliteit van mijn erectie. Ik heb al veel betere effecten bereikt met andere producten.

Zelfs mijn partner merkte niets van mijn uithoudingsvermogen of erectiehardheid. De fabrikant zelf wijst er ook op dat geen enkel effect kan worden gegarandeerd omdat iedere man anders reageert – ik zou een van de mannen moeten zijn die niet eens reageert.

Tot slot kan ik Sensamax niet aanbevelen! Voor mij heeft het geen effect en de fabrikant is uiterst terughoudend. Hij zegt niet dat zijn product werkt, maar hij beschrijft het als “het verhogen van de kans” op het verbeteren van verschillende ziekten. Dat is voor mij niet genoeg, ik zou graag zien dat de fabrikant mij wat meer zelfvertrouwen en overtuiging voor zijn eigen product geeft.

Ga naar de website van Sensamax

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.