Senserex

We geven je hier een overzicht van onze ervaringen met Senserex natuurlijke erectiepillen. We geven je ook een overzicht van de gebruiksaanwijzingen, kenmerken en voor- en nadelen.

senserex

Kenmerken Senserex

Senserex is een natuurlijke seksuele versterker voor optimale prestaties, zowel fysiek als mentaal. Eén capsule werkt na ca. 60 minuten en blijft tot 36 uur actief in je lichaam. Je kunt het gebruiken als je last hebt van een erectiestoornis of je wil een gezonde erectie voor een aangenamer seksleven. Senserex bestaat uit in totaal 5 blauwe capsules met elk 370 milligram. Het product is 100 procent natuurlijk, het ondersteunt de erectie en verhoogt volgens de fabrikant de potentie. De seksuele versterker bevat ingrediënten die zowel de geest als de bloedtoevoer naar de vitale delen van het lichaam stimuleren. Een orgasme wordt daardoor intensiever ervaren en versterkt. Bij het testen hebben wij dit ook gemerkt. Het stelt je in staat om optimaal van seks te genieten.

Wat maakt deze erectiepil zo bijzonder?

  • Het stimuleert je uithoudingsvermogen en het verlangen naar seks.
  • Het heeft een positief effect op je erectie en seksuele prestaties.
  • Senserex bevordert het vermogen om seks te hebben.
  • De natuurlijke ingrediënten zorgen voor meerdere hoogtepunten.

Senserex is speciaal voor mannen die hulp nodig hebben voor hun potentie en erectie. De capsules zijn met gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze voldoen ook aan hoge kwaliteitsnormen. Senserex bevordert je seksuele verlangen en vitaliteit en stimuleert de seksuele drang. Het product heeft ook geen bijwerkingen.

Review Senserex: Dosering

Neem één Senserex-capsule met een glas water ongeveer een uur voor de seks. Neem niet meer dan één capsule per dag en lees altijd de bijsluiter voor gebruik. Een Senserex-capsule moet met veel water worden ingenomen. Bij voorkeur op een lege maag of enkele uren na de laatste maaltijd. De actieve bestanddelen van Senserex bereiken het bloed sneller op een lege maag

Voor wie is Senserex geschikt?

Senserex is een voedingssupplement voor mannen boven de 18 jaar. Het mag niet gebruikt worden door mannen onder de 18 jaar. Senserex mag niet worden genomen als je allergisch bent voor een bepaald ingrediënt van het product. Senserex mag ook niet samen met alcohol of andere stimulerende middelen worden gebruikt. Bovendien mag Senserex niet worden ingenomen door mannen met hartproblemen, hoge bloeddruk of diabetes. Lees altijd de bijsluiter en neem bij twijfel contact op met je huisarts.

Review Senerex: Mijn ervaring

We hebben de pillen natuurlijk zelf getest. Senserex verschilt aanzienlijk van andere erectiepillen. Het werkt beter, sneller en langer. De erectie is veel sterker dan met andere geteste erectiepillen.

Door het gevoel van plezier te vergroten, was het gemakkelijker om meerdere keren achter elkaar een hoogtepunt te bereiken. We hebben geen onaangename bijwerkingen gekregen tijdens of na het gebruik van de natuurlijke erectiepillen.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.