Solideforte

Solideforte is een ander voedingssupplement op de markt dat ontworpen is om de prestaties van mannen in bed aanzienlijk te verbeteren. Solideforte zou de erectie verbeteren en vooral het plezier stimuleren – een afrodisiacum om het mannelijk libido te verhogen, zou je kunnen zeggen.

Solideforte

Ik werd nieuwsgierig en wilde mijn eigen ervaring opdoen – dus besloot ik Solideforte te kopen voor testdoeleinden. Nu heb ik het middel hier liggen en ik heb het al getest – wat er uit is gekomen, kun je nu lezen.

Wat is Solideforte?

Laten we beginnen met wat Solideforte ons zou moeten brengen. De informatie die kan worden overgenomen van de website van de fabrikant is hiervoor de basis. Ik zou zelf niet op basis van de ingrediënten hebben gezegd dat het echt brengt wat er is beloofd. Ze geven het volgende aan:

  • Stimulerend effect, beter libido.
  • Sterkere en langere erecties.
  • Meer uithoudingsvermogen in bed, betere bloedcirculatie in de genitaliën.

Interessant is hier het volgende – de fabrikant zegt niet dat Solideforte zeker werkt. Het komt bijzonder zorgvuldig tot uitdrukking in elk afzonderlijk punt.

Review: Dosering

Solideforte wordt niet regelmatig ingenomen, het moet 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Het is niet aan te raden om 2 pillen tegelijk in te nemen en als je het effect te sterk vindt, dan moet je de volgende keer maar een halve capsule innemen. Solideforte wordt verkocht als een capsuleproduct, niet als een tablet – dus hoe moet je de capsule precies verdelen?

Ik vermoed dat dit slechts een verklaring is die bedoeld is om de potentiële koper duidelijk te maken dat het een bijzonder effectief product is. De lage dosis, uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zullen naar verwachting geen bijzonder sterke werking hebben.

Review Solideforte: mijn ervaring

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo overtuigd ben van Solideforte. Het moet ongeveer 30 minuten voor de seks worden ingenomen en dan in staat zijn om de effecten ervan te hebben voor meer dan 48 uur. De effecten zijn mij helemaal niet overkomen. Ik voelde geen verbetering in mijn libido, noch verbeterde de kwaliteit van mijn erectie.

Ga naar de website van Solideforte

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 2.3 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.