V-Activ

Ik heb de natuurlijke erectiepillen van V-Activ voor je getest en hieronder kun je de resultaten lezen.

V-activ man

Wat is V-Activ?

V-Activ Pillen (tabletten) is een voedingssupplement, speciaal ontworpen voor mannen. Het kan het pleziercentrum activeren en stimuleren. Door de hoge concentratie aan werkzame stoffen hebben de capsules volgens de fabrikant een snelle en langdurige werking. Guarana & Matè extract verkwikken, Cardamon heeft een versterkende eigenschap. Dankzij de gekozen samenstelling kunnen deze V-capsules een positief effect hebben op het seks leven. De V-capsules zijn gebaseerd op het yamswortelextract, dat al door de inheemse bevolking werd gebruikt voor langdurige seks. Een uitstekende combinatie van actieve ingrediënten, waaronder guarana, sojalecithine en piperinedroog extract heeft een positieve invloed op je liefdesleven. Deze capsules verbeteren de erectiecapaciteit van de man.

Hoe werkt V-Active?

Als het product regelmatig wordt gebruikt, moet er een bepaalde tijd worden uitgetrokken om het lichaam de mogelijkheid te geven de ingrediënten te verwerken en ze om te zetten in lichaamseigen stoffen. Daarom worden er geen wonderbaarlijke resultaten beloofd door de fabrikant. Het effect is afhankelijk van de algemene gezondheidstoestand van de gebruiker. Het is geen geneesmiddel voor de profylaxe, diagnose of therapie van een ziekte.

Ingrediënten

Haverolie-extract, gelatine, sojaolie, bevochtigingsmiddel: glycerine, guarana droog extract, piperine droog extract, emulgator: glycerine monostearaat, yamwortelextract, emulgator: sojalecithine, kleurstoffen: E 171, E 151.

Review V-Activ: Dosering

1 uur voor de seksuele daad 1 capsule ongekauwd met veel water of sap. Neem maximaal 2 capsules per dag. De aanbevolen dagelijkse inname mag niet worden overschreden. Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van licht en buiten het bereik van kinderen.

Review V-Activ: mijn ervaring

Ik heb eerst een pil geprobeerd. Resultaat was gelijk aan nul. Nu heb ik twee ampullen genomen, wat is beter is. Ik denk dat de samenstelling veel te zwak is. Bij dagelijks gebruik geeft het je zin om seks te hebben en bij mij was er een lichte toename in potentie. Ik zal het waarschijnlijk opnieuw bestellen, hoewel ik in het begin een lichte hoofdpijn voelde.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.