Venicon

Lees hier alles over Venicon en mijn ervaring met dit product.

Venicon

Wat is Vericon?

Venicon helpt de seksuele prestaties op een natuurlijke manier te verbeteren. Deze unieke formule op basis van kruiden, vitaminen en mineralen zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Venicium voor mannen heeft een positief effect op het libido, de erectie, het uithoudingsvermogen en de seksuele prestaties.

Macawortelpoeder wordt ook gebruikt als een natuurlijk afrodisiacum en zorgt voor een effectieve seksuele stimulatie. Maca bevat een hoog gehalte aan tyrosine en fenylalanine. Deze aminozuren zijn een soort voorloper van de neurotransmitters in de hersenen, die een positief effect hebben op de seksuele begeerte, die onder andere ook de erectie kan ondersteunen. Niacine speelt een belangrijke rol in het gezond functioneren van het zenuwstelsel en draagt bij aan de optimalisatie van de energievoorziening. Amerikaanse ginseng en gemberwortel hebben een positief effect op het libido en de fysieke prestaties.

Muira Puama, maar ook cayennepeper en L-arginine stimuleren een optimale bloedcirculatie naar en in de genitaliën, wat de erectiele functie en seksuele prestaties verbetert.

Kolanoot en cafeïne dragen bij tot een maximale energievoorziening van het lichaam en voorkomen vermoeidheid. Calcium daarentegen is nodig voor het soepel functioneren van de spieren en ondersteunt de overdracht van prikkels naar de hersenen.

Dosering Venicon

Bij het gebruik van het product moet een bepaalde hoeveelheid tijd worden uitgetrokken om het lichaam de mogelijkheid te geven de ingrediënten te verwerken en ze om te zetten in lichaamseigen stoffen. Daarom worden er geen wonderbaarlijke resultaten beloofd. Dit product is ontwikkeld en geproduceerd volgens nationale en internationale wetten. Het effect is afhankelijk van de algemene gezondheidstoestand van de gebruiker. Het is geen geneesmiddel voor de profylaxe, diagnose of therapie van een ziekte.

Dosering Venicon

Neem 1 tot 2 tabletten binnen 24 uur ongeveer 30 minuten voor seksuele activiteit.

Review Venicon: mijn ervaring

Venicon is een natuurlijke seksuele versterker ontworpen om aan de behoeften van zowel vrouwen als mannen te voldoen. Deze natuurlijke erectiepil veroorzaakte een sterke erectie bij mij. Dankzij het mengsel van verschillende ingrediënten die niet alleen een positief effect hebben op de potentie, maar ook op de vitaliteit, verminderde deze pil bij mij het gevoel van stress en vermoeidheid. Ook mentaal was ik meer ontspannen. Op deze manier is het ook mogelijk om meerdere keren een orgasme te krijgen tijdens de seks. De pil stimuleert

duidelijk de bloedtoevoer naar de erogene zones. Ik heb geen bijwerkingen gekregen en de prijs is heel redelijk

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.