Viaman

Lees hier alles over het product Viaman. Dit product is een kruidenproduct dat ontworpen is om je te ondersteunen in je seksleven en om je te helpen meer vertrouwen in bed te krijgen.

viaman

Wat is Viaman?

Viaman is speciaal geformuleerd om in korte tijd optimaal te kunnen presteren. Neem een capsule 30 minuten voor de seks om volledig te profiteren van Viaman. Je humeur kan ook worden verbeterd door de capsules in te nemen. Viaman kan een positief effect hebben op de hormoonbalans. De bloedcirculatie in het genitale gebied kan worden gestimuleerd, wat op zijn beurt de erectiekracht en de seksuele prestaties verhoogt. Dit verhoogt niet alleen het algemene welzijn, maar ook het gevoel van plezier. Het bijzondere aan Viaman is de combinatie van de vitaminen B1, B6, B8 en B12 met magnesium. Deze stoffen hebben een directe invloed op het zenuwstelsel en ondersteunen de goede werking van fysieke processen zoals erecties. Zo kun je je seksleven op een natuurlijke manier verbeteren.

Review Viaman: Ingrediënten

Vitamine B1 wordt ook wel anti-stress-vitamine genoemd, omdat het het vermogen om op een meer ontspannen manier met stress om te gaan vergroot. Een belangrijke factor als het gaat om de psychologische druk om te presteren tijdens de geslachtsgemeenschap, die snel kan omslaan in stress. Vitamine B1 staat er ook om bekend dat het de bloedcirculatie verbetert. Dit kan de seksuele prestaties en de sterkte van de erectie beïnvloeden.

Vitamine B6 ondersteunt het lichaam bij de productie van serotonine – een van de belangrijkste neurotransmitters die de stemming beïnvloedt. Het kan ook van invloed zijn op de seksuele gemoedstoestand en kan de seksuele concentratie op natuurlijke wijze verhogen.

Vitamine B12 kan het zenuwstelsel aantasten en de celcommunicatie verbeteren. Zo kunnen seksuele stimulatie en concentratie direct worden beïnvloed. Van vitamine B12 is ook bekend dat het een positief effect heeft op de vruchtbaarheid.

Magnesium staat bekend om zijn invloed op de fysieke prestaties, omdat het de spierfunctie, kracht en uithoudingsvermogen kan verbeteren. Magnesium kan ook van invloed zijn op de anabole hormoonstatus en daarmee op het voorkomen van het mannelijk geslachtshormoon – verantwoordelijk voor onder andere het mannelijk libido.

Review dosering

Het innemen van Viaman capsules is zeer eenvoudig en snel. Neem een capsule ongeveer 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Je zult snel merken hoe je seksleven verandert. Houd er rekening mee dat Viaman niet meer dan eenmaal per 36 uur mag worden ingenomen.

Review Viaman: mijn ervaring

Het werkte bij mij erg goed. Ik ben er zeer tevreden mee en mijn vriendin ook. Deze zijn veel beter dan vele andere die ik heb geprobeerd, omdat het geen bijwerkingen heeft en het doet wat het belooft! Zodra ik het product kocht, heb ik het direct geprobeerd. Het was in het begin een vreemd gevoel, maar het werkt, dus je kunt zeggen wat je wilt.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.