Viamax

Lees hier alles over het product Viamax en mijn ervaring met het product.

viamax

Wat is Viamax?

De Viamax voedingssupplementcapsules kunnen de potentie van mannen verbeteren. Er zitten en negen verschillende kruiden extracten in het middel. Al eeuwenlang worden deze plantenextracten gezien als een succesvol erectie middel. De kruiden maken het middel zeer krachtig en werkzaam.

  • bestaat uit 100% kruideningrediënten
  • kan je penis vergroten
  • is in 95% van de gevallen effectief gebleken…
  • kan je prestaties tijdens de seks verbeteren
  • kan leiden tot meer intense orgasmes.

Hoe zit het met het verhogen van je seksuele prestaties?

Voor veel mannen is de grootte van je penis, evenals de seksuele prestaties, gerelateerd aan voldoening en intense orgasmes zeer belangrijk. Vaak zijn er veel mensen in dit gebied die grote moeite hebben met een of meer van deze punten. Zou het niet fantastisch zijn om zonder veel moeite een eenvoudig voedingssupplement in je dagelijks leven te integreren, dat de seksuele potentie verhoogt en bevredigende resultaten voor je bereikt?

Waarom zou je voor Viamax kiezen?

Omdat Viamax van natuurlijke oorsprong is, is het volledig veilig om het te nemen zoals voorgeschreven. Het vereist geen voorschrift, een bezoek aan de dokter of een bezoek aan de apotheek. Als je het product online koopt, zult je niet merken dat je het heeft besteld en zult je een seksuele versterker nemen vanwege een discrete levering.

Ingrediënten

Vitamine E 185, ginkgo biloba bladpoeder, panax ginseng, cayennepeper, tribulus 40% saponine, zaagpalm, haverstro-extract, gelatine, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat en water.

Gingko verhoogt de zuurstoftoevoer naar het lichaam. Het geeft het hele lichaam energie en revitaliseert de hersenfuncties. Cayennepeper heeft een buitengewoon circulatiebevorderend effect op het hele lichaam, vooral op het genitale gebied. Het versterkt ook de cardiovasculaire functies en ontspant de spieren.

Gingko-extract kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld in gels zoals Varikosette’s of in schoonheidsproducten zoals het bekende Zwarte Masker uit de cosmeticasector.

Review: Dosering

Indien mogelijk, is het het beste om het een half uur voor de geslachtsgemeenschap te gebruiken. Zorg ervoor dat je de dosering niet overschrijdt. Aanbevolen wordt om het product twee tot drie maanden in te nemen om volledig tot zijn recht te komen. Als je het supplement nu dagelijks voor een bepaalde periode van tijd hebt genomen, kan Viamax volgens de fabrikant verschillende veranderingen veroorzaken: langere erecties evenals intensere en sterkere orgasmen, een penisvergroting in grootte en lengte. Het ondersteunt je hart- en vaatstelsel en helpt je de bloedvaten in je penis te verwijden.

Review Viamax: mijn ervaring

Je vraagt je waarschijnlijk meer af: werkt het überhaupt wel? Of misschien ook: Is het product nep? We hebben het voor je getest. Een zeer groot aantal Viamax-gebruikers schrijft een positieve recensie over het product. Ook ik heb een positieve ervaring gehad, na een half uur merkte ik meer opwinding en een hardere erectie.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.