Viapower

Je lijdt aan impotentie of hebt problemen om je erectie lang genoeg te behouden en jezelf en je partner seksueel tevreden te stellen? Of misschien wil je gewoon een intensere sekservaring en een groter gevoel van plezier? In al deze gevallen biedt Viapower de oplossing zegt de fabrikant: een langere en sterkere erectie en meerdere malen (kort) achtereenvolgens fantastische seks hebben. Je seksuele opwinding wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd. Je krijgt een hardere en langer durende erectie. Dankzij Viapower wordt je potentie verhoogd en kun je eindelijk weer met vertrouwen tussen de lakens springen. De hele nacht seksuele avonturen beleven? Als je Viapower een half uur voor de geslachtsgemeenschap inneemt, kun je tot 8 uur genieten zegt de fabrikant. Veel beloften, maar werkt Viapower werkelijk zo goed. Ik heb het voor je getest en geef je hier mijn bevindingen.

Viapower

Review Viapower: Natuurlijke erectiepillen voor mannen: de kracht van de natuur

In tegenstelling tot synthetische erectiepillen werken natuurlijke erectiepillen zoals Viapower met plantaardige ingrediënten zoals kruiden. Plantaardige stoffen worden al duizenden jaren door mannen uit alle culturen gebruikt als afrodisiaca om betere seksuele prestaties en een intense plezierervaring te bevorderen. Wees je ervan bewust dat natuurlijke erectiepillen voor mannen subtieler zijn dan chemische. Dit betekent echter niet dat je daardoor minder plezier zult hebben. Mannen die Viapower hebben getest zijn enthousiast over de seksuele energie en fysieke prestaties die ze dankzij Viapower in bed ervaren. Het beste ding over natuurlijke erectiepillen voor mannen is dat je er zeker van kunt zijn dat je geen schadelijke ingrediënten in te slikken, die in het ergste geval kan leiden tot ernstige bijwerkingen. Daarnaast zijn er natuurlijke erectiepillen over de toonbank verkrijgbaar. Met Viapower neem je geen risico’s en ondersteun je je lichaam op een natuurlijke manier om opgewonden te worden.

Review Viapower: Voor wie is Viapower geschikt?

Natuurlijk is het belangrijk om natuurlijke erectiepillen te gebruiken voor mannen die lijden aan erectiestoornissen en impotentie. In feite heeft Viapower veel mensen geholpen om hun seksleven eindelijk weer tot een succes te maken. Wat velen niet weten: Viapower kan ook een positief effect hebben op mannen die over het algemeen tevreden zijn met hun seksleven. Zowel je energieniveau als je seksuele prestaties worden aanzienlijk verbeterd en je zult je verlangen op een geheel nieuwe, intensieve manier ervaren. Dit breng je seksleven naar een heel nieuw niveau!

Ingrediënten

 • · Cellulose 75 mg
 • · Rhodiola Sacra 60 mg
 • · Cordyceps 30 mg
 • · Radix Ginseng 30 mg
 • · Cynomorium Songaricum 30 mg
 • · Radix Gentianae Macrophyllae 30 mg
 • · Flos Lonicerae Japonicae 30 mg
 • · Schisandrae Chinensis 15 mg Schisandrae Chinensis 15 mg
 • · Herba Epimedii 15 mg
 • · Veelhoekig Multiflori 15 mg
 • · Cortex Cinnamomi 15 mg Cortex Cinnamomi 15 mg
 • · Radix Rehmania 15 mg
 • · Radix Scrophulariae 15 mg

Review Viapower: mijn ervaring

We hebben Viapower zelf voor je getest. Dit product werkt goed, ik heb het als een remedie genomen, 1 pil per dag en ben zeer tevreden met het resultaat, je krijgt je elke dag zin in seks en is een toename in potentie zichtbaar. Ik nam de tablet en na 90 minuten begon ik met de eerste handeling. Mijn penis werd supersnel hard. Het is dus genoeg voor meer dan 3 keer binnen 4 uur. In combinatie met de Tauro delay spray is het waarschijnlijk de beste combinatie.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.