Vigorin

Lees hier alles over Vigorin, een natuurlijke erectiepil die je wellicht kan helpen. We geven je informatie over de ingrediënten, dosering en onze eigen ervaring.

vigorin for men

Wat is Vigorin?

Vigorin is een 100% natuurlijke erectiepil ontworpen voor mannen. Deze erectiepillen zitten vol met potentieverhogende kruidenextracten. Het belangrijkste ingrediënt in Vigorin is de afrodisiacum (stof die gebruikt wordt om seksueel verlangen te verhogen) Tribulus Terrestris. Veel culturen en landen gebruiken dit om de erectie te verbeteren. Vigorine wordt geproduceerd volgens internationale normen en kwaliteitseisen.

Hoe neem ik Vigorin in?

Neem de pil in met een grote hoeveelheid water. Neem niet meer dan 1 of 2 pillen per dag. Een Vigorinepil werkt na een uur. Houd hier rekening mee voordat je seks hebt. Als er na een uur weinig effect is, neem dan een tweede pil. Neem niet meer dan de aanbevolen 2 pillen per dag.

Vigorine bevat de volgende ingrediënten:

  • L-arginine 300mg
  • Tribulus Terrestris-extract 75mg
  • Schizandra bessenextract 50mg
  • Vitamine B3 (niacine) 40mg
  • Maca – Lepidium meyenii-extract van Lepidium meyenii 50mg
  • Vitamine B6 (pyridoxine HCI) 5mg

·

Review Vigorin: mijn ervaring

Ik heb de pillen zelf getest en ben tevreden met het resultaat. Vigorin is een nieuw revolutionair voedingssupplement dat alleen natuurlijke ingrediënten op orthomoleculaire basis bevat. Door de sterk geconcentreerde en gestandaardiseerde extracten is de samenstelling van Vigorin Vigorin ideaal voor het opwekken van een krachtige erectie. Omdat Vigorin volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat, is het over vrij verkrijgbaar. Het werkte voor mij zeer snel en zorgt voor een beter en intenser seksleven.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.