VigRX Plus

Volgens de fabrikant is VigRX Plus een natuurlijke erectiepil die zijn effecten op puur plantaardige basis ontplooit. Het moet ervoor zorgen dat niet alleen het plezier van de man wordt vergroot, maar ook de algemene gezondheid op seksueel gebied. De basis voor deze veronderstelling is jarenlang onderzoek door een team van deskundigen. Op de site kun je ook lezen dat deze pil al miljoenen mannen een betere minnaar in bed heeft gemaakt.

Het is van deze resultaten dat we willen profiteren – snelle resultaten door simpelweg pillen te nemen. Het wordt gezegd dat het een van de meest populaire kruidenremedies is, die meer en meer consumenten vindt vanwege het positieve effect op de gezondheid van mannen. Het bovengenoemde effect is ook voor mij van kracht geworden, maar meer hierover later.

Wat is VigRX Plus?

Om je het effect van VigRX te laten zien, zal ik de effecten volgens de fabrikant als volgt uitleggen:

Bioperine versnelt de biologische beschikbaarheid van de andere actieve bestanddelen, wat resulteert in een betere bloedcirculatie. Dit kan op zijn beurt leiden tot een hardere erectie en acute penisvergroting. Te vroeg komen – veel mannen lijden aan dit probleem. Het gebruik van dit middel kan ook helpen om dit probleem te verlichten. De ingeperkte ginseng zou in studies hebben geleid tot meer plezier in het seksleven. De genoemde positieve effecten versterken ook het algemene welzijn en het zelfvertrouwen van mannen. Als je naar deze punten kijkt, is het zeker zinvol dat VigRX de potentie van een man kan verhogen. Of dat wel het geval is, kom je nu in de test te weten

Dosering

Op het product zelf wordt de dosering van 2 tabletten per dag aanbevolen, maar de consumptie van 4 tabletten mag niet binnen 24 uur gebeuren. Het is aan te raden om het te nemen in combinatie met voedsel. Natuurlijk is dit aan jou, maar je kunt het effect nog eens perfectioneren.

Mijn ervaring met VigRX Plus

Ik ben precies 10 weken geleden begonnen met het testen van VigRX Plus en heb tot nu toe merkbare vooruitgang gezien in mijn seksleven. Het is soms verbazingwekkend wat de juiste samenstelling van natuurlijke producten kan doen. Ook zijn er meestal geen bijwerkingen te constateren, wat hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de natuurlijke ingrediënten. Wat er precies veranderd is bij mij door VigRX Plus, wil ik hier kort samenvatten: Mijn penis is niet harder of volumineuzer in erectie dan voorheen. Ik had een aanzienlijk verbeterde bloedcirculatie verwacht. (Veel mannen krijgen slechts een erectie van 60-80% omdat het penisweefsel zich niet volledig vult met bloed) Zoals de meeste mannen, heb ik problemen om te vroeg te komen. Zelfs na de 10 weken heb ik in dit opzicht nauwelijks succes geboekt, omdat ik de tijd van de ejaculatie niet beter onder controle kon houden. Mijn zelfvertrouwen ten opzichte van vrouwen is ook niet gegroeid, omdat ik nog steeds moet vrezen dat ze teleurgesteld zijn in mijn penis. Deze punten hebben niet alleen nauwelijks invloed gehad op mijn seksleven, maar hebben ook mijn algemene levenshouding niet merkbaar verbeterd. De resultaten zijn gewoonweg teleurstellend. Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat de aankoop het niet waard was.

Bekijk dit product op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.