Vita Male review + ervaring

Bij deze neem ik je graag mee met de ervaring die ik had met de Vita Male erectiepillen. Mijn Vita Male review is dan ook gebaseerd op de persoonlijke ervaring die ik met dit product heb gehad. Ik heb deze uitvoerig getest en in de praktijk toegepast. Dit houdt dan ook in dat je in deze Vita Male review gaat lezen wat de werking is, welke ingrediënten erin zitten en hoe je deze erectiepillen moet gebruiken.

Om je uiteindelijk echt van een eenduidig antwoord te voorzien, zal ik een cijfer aan mijn Vita Male ervaring geven. Dit stelt je in staat om op een onderbouwde manier wel of niet voor de Vita Male erectiepillen te kiezen.

Vita Male erectiepillen

Mijn Vita Male ervaring


Ik kocht de Vita Male erectiepillen en besloot deze aan het begin van de avond in te nemen. Het was zo’n 2 uurtjes na het diner, ongeveer rond half 8.

Vervolgens duurde het slechts een kleine 45 minuten alvorens ik het effect al begon te merken. Vanzelfsprekend duurde het dan ook niet lang alvorens ik met mijn partner in bed lag. We hebben hier urenlang van kunnen genieten. Een echte eyeopener. Zelfs op de ochtend die volgde, merkte ik dat ik nog steeds vrolijk en energiek was.

De voordelen van Vita Male

 • Harde en langdurige erectie, zelfs na klaarkomen
 • Sterk verbeterd seksleven
 • 100% natuurlijke ingrediënten

Nadelen

 • Geen nadelen van toepassing

Het gebruik


Vita Male mag je in principe maximaal 1 keer per dag innemen. De beste manier om dit te doen, is door middel van een glas water. Het effect van de Vita Male erectiepillen houdt vervolgens zo’n 16-24 uur aan. Vandaar dat bij mijn Vita Male ervaring ook de volgende ochtend nog een effect merkbaar was.

Al met al gaat Vita Male zorgen voor meer energie op het juiste moment. Je lustgevoel neemt toe, terwijl je tegelijkertijd een harde, langdurige erectie ervaart. Daarmee heb je alles in huis om je relatie nieuw leven in te blazen.

Ingrediënten Vita Male


Zoals gezegd bevat Vita Male slechts 100% natuurlijke ingrediënten. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen voor een maximaal effect. Door bepaalde ingrediënten te combineren, ontstaat er een erectiepil van een zeer hoog niveau. Deze bevat ingrediënten als:

 • Siberische Ginseng
 • Maca
 • Tribulus Terrestris
 • Hydroxypropyl Methyl Cellulose (omhulling)
 • Ginkgo Biloba
 • Water
 • Carrageenan (omhulling)
 • Titanium Dioxide (omhulling)
 • Kaliumchloride (omhulling)

Hoe Vita Male kopen?


Na het lezen van deze Vita Male review is het niet onwaarschijnlijk dat je zelf ook deze ervaring wilt meemaken. Het is dan extra fijn dat Vita Male momenteel op Bol.com wordt aangeboden. 1 verpakking met 4 stuks kost €19,95. En wanneer je er 10 tegelijk bestelt, betaal je maar €15,96 per verpakking. Bewaar dit product altijd op kamertemperatuur en op een droge locatie.

Conclusie


Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de werking van de Vita Male. Het effect was eigenlijk precies wat ik ervan hoopte. Ik moet dan ook heel eerlijk zeggen dat ik er geen negatief woord over kwijt kan. Ik geef mijn Vita Male ervaring daarom 5 sterren.

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.