VitaErect

Vroege ejaculatie komt vaker voor dan erectieproblemen, maar er lijkt een groter taboe te bestaan op dit probleem dan op potentieproblemen. Net als bij erectiestoornissen worden vrouwen er vaak onbedoeld mee geconfronteerd. Lange tijd is er niet over gesproken en er is niet echt onderzoek gedaan. Vaak wordt het afgedaan als een probleem voor onervaren geliefden of als iets dat in het hoofd gebeurt. Maar er zijn oplossingen en daarom hebben we Vitaerect voor je getest.

Vitaerect

Wat is Vitaerect?

De ingrediënten in Vitaerect worden omgezet in een aminozuur in het lichaam dat de basis vormt van serotonine. Het serotonine niveau stijgt dus, zodat de receptoren beter functioneren en je sneller een erectie krijgt. Vitaerect brengt je lichaam weer in balans en zorgt ervoor dat je meer uithoudingsvermogen hebt en je partner de voldoening kan geven die hij of zij verdient.

Instructies voor gebruik

Vitaerect kun je het beste als een kuur innemen. Neem 2 capsules per dag voor het slapen gaan in met veel water. Je erectie zal na een tijdje verbeteren en harder worden, door de ingrediënten muira en maca. De stoffen zijn vergelijkbaar met andere natuurlijk erectiepillen, maar minder sterk.

Review: ingredienten

  • Maca dry extract
  • L-arginine
  • Ginkgo biloba extract
  • Guarana extract
  • Muira puama extract

Review Vitaerect: mijn ervaring

Ik heb deze pillen getest maar ik merkte niet veel effect op. Het is een te licht middel voor mij. De ene reageert anders op de ene remedie dan de andere. Om voor elke man een geschikte erectiepil beschikbaar te hebben, is het heel logisch dat er verschillende soorten seksuele versterkers beschikbaar zijn. De meeste kunnen alleen echt geëvalueerd worden als ze meerdere keren zijn gebruikt of als ze het gewenste effect hebben. Het zou dus best kunnen dat dit product bij jou wel werkt.

Bekijk Vitaerect op Bol.com

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.