Vontrix Blue review + ervaring

Graag deel ik mijn Vontrix Blue ervaring met de wereld, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. In dit artikel neem ik daarom de werking, de ingrediënten en het gebruik van Vontrix Blue met jullie door.

Op het eind zal ik op basis van mijn ervaring een beoordeling geven. Dit is wellicht handig bij het maken van je beslissing om Vontrix Blue een keer uit te proberen.

Vontrix Blue Erectiepillen

Mijn Vontrix Blue ervaring

Na een lange dag werken, kwam ik thuis. Mijn partner had al lekker gekookt en we konden meteen gaan eten. Een paar uurtjes daarna merkte ik dat ik opgewonden raakte.

Ik besloot rond 8 uur één capsule in te nemen. Het duurde toen ook niet lang voordat de avond met mijn partner erg gezellig werd. Dit hebben we toen zelfs een paar uur volgehouden. Het bleek al met al een geweldige ervaring. Ik heb nog nooit eerder een erectie zolang vast weten te houden.

Vontrix Blue voordelen

 • Een 100% natuurlijk product
 • Zorgeloze sekservaring
 • Langdurige werking (tot 24 uur)

Nadelen

 • 2x per dag tablet innemen

Ingrediënten Vontrix Blue

Tijdens deze Vontrix Blue ervaring viel het me dus ook op dat er alleen natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt. Persoonlijk vind ik dit altijd erg fijn. Zo vind je in Vontrix Blue bijvoorbeeld het volgende terug:

 • Paullina Cupara
 • Panax Ginseng
 • Cinnamomum Zeylancium
 • Poria Cocos Mushroom
 • Codonopsis Pilosula
 • Ligusticum Rhizome
 • Angelica Archangelica
 • Glycyrrhiza Glabra

Gebruik

Het wordt sterk aangeraden om maximaal één capsule Vontrix Blue per dag te gebruiken. Mijn Vontrix Blue ervaring was dan ook dat dit meer dan voldoende was. Het effect was zeer sterk en hield ook erg lang aan. Meer kun je je bij het gebruik niet wensen. Neem de capsule in met een glas water voor maximaal comfort.

Vontrix Blue kopen

Op basis van deze Vontrix Blue review is het goed mogelijk dat je besluit om Vontrix Blue te kopen. Het is dan extra fijn wanneer je erachter komt dat dit heel gemakkelijk via Bol.com kan. Voor 4 capsules betaal je €19,95. Kies je er echter voor 10, dan ben je maar €39,95 kwijt. Let erop dat je de verpakking na aankoop bij kamertemperatuur gebruikt. En dan het liefst ook op een plek waar het niet vochtig is.

Conclusie

Mijn conclusie van deze Vontrix Blue review is dat deze erectiepillen volledig aan mijn verwachtingen hebben voldaan. Ze doen wat ze beloven. Meer had ik me ook niet kunnen wensen. Mijn seksleven heeft er een zeer positieve boost door gehad. Ik geef Vontrix Blue de volle 5 sterren.

Hoe nuttig was deze review?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.